+36 30 343 6136 info@doktorzar.hu

Amikor átértelmeződik az SOS fogalma: elromlik a zár a bejárati ajtón

Amikor elromlik a zár .. A háztartásban sok kellemetlen dolog tud történni. Kezdve azzal, amikor a mosógép centrifugálás közben a saját útját kezdi járni, egy focilabda beszáll a zárt ablakon keresztül, felpúposodik a laminált padló, a kenyérpirító aktív szenet készít, a vasalóból több vízkő jön, mint gőz, egészen addig, hogy a hifi toronynak elszáll a potmétere és csak bulihangerőn tud megszólalni az időjárás-jelentés, a reklámblokk és a déli harangszó.

A középsúlyos otthoni bosszúságok közül kiemelkednek a bejárati ajtót érintő meghibásodások. Elromlik a zár.. (Zárcsere Győr, zárnyitás Győr, zárjavítás Győr stb.)

Ilyenkor vagy szó szerint szobafogságra kényszerülünk, mert a bejárati ajtó nyithatatlan, és a lakást nem tudjuk elhagyni, vagy éppenséggel nem merjük, mivel nem lehet visszazárni. Vagy fordítva: nem tudunk bejutni a házunkba, lakásunkba, és nincs annál kínosabb, mint a saját ingatlanunk előtt toporogni reményvesztetten.

Ilyen esetekben érdemes azonnal zárszerviz hívni, mert a házilagos megoldások gyakran nem vezetnek eredményre; a zár rángatása, a kulcs forgatása, erőltetése pedig több kárt okozhat, mint hasznot. A kulcs gyakran a zárba törik, és a szakszerű kezekben még javítható probléma esetleg egy sokkal költségesebb teljes zárcserébe torkollik.

Ingyenes biztonsági felméréshevederzárbiztonsági rácstörzsvédő pajzs mind elérhető!

Zárszervizünk Győrben gyorsan, szakszerűen és nagy rutinnal kezeli az ilyen és ehhez hasonló helyzeteket, zárcsere vagy zárjavításokat.

A gyorsaságot azért hangsúlyozzuk, mert egy elromlott zár és egy funkcióját be nem töltő ajtó minden esetben a haladéktalanul megoldandó problémák kategóriájába tartozik, aminek kényelmi és természetesen biztonsági okai is vannak.
Szakszerűen dolgozunk, vagyis sérülés-és roncsolásmentesen, ami vonatkozik az ajtóra és lehetőség szerint a zárra is.

Tapasztalataink szerint, ha valaki maga próbálkozik, a kármentes ajtónyitás esélye úgy csökken, ahogy a feszültsége egyre nő, és ez néha komoly anyagi következményekkel járhat!

S természetesen nagy rutinnal szervizelünk, mert mindenféle történettel találkoztunk már: elveszett a kulcs, vagy a zárba tört; kizárta, bezárta magát valaki; a huzat becsapta az ajtót és a kisgyerek bent, a nagymama kint ragadt; elromlott a zár, nem ment bele a kulcs, vagy nem lehetett kihúzni; idegenek próbáltak a lakásba bejutni, és a zárat megrongálták; esetleg a teraszajtó, garázsajtó, szobaajtó járt túl az eszünkön.

A zár sok esetben könnyen javítható, a zárnyitás pillanatok alatt megoldható, a zárcsere egyszerűen kivitelezhető. Megfontolandó azonban, hogy érdemes-e nekiállni eszközök, szerszámok, szakértelem és gyakorlat nélkül.

Zárszervizünk munkatársai a kiszállást követően felmérik a helyzetet és javaslatot tesznek a zárjavítás, zárcsere, zárnyitás problémára legyenn a helyszín akár Győr, Dunaújváros, Székesfehérvár vagy Budapest!

A meghibásodást rövid határidővel elhárítják, a zárat kinyitják, szükség esetén azonnal cserélik. Ez utóbbi akkor is felmerülhet, ha az illetéktelen behatolás ellen szeretnénk ingatlanunkat jobban védeni. Időről-időre célszerű zárainkat felülvizsgáltatni, hisz a betörésvédelmi technológiák fejlődésével sajnos nekünk is lépést kell tartanunk.

Új lakás, ház esetén pedig szintén érdemes zárcserét végeztetnünk nyugalmunk és biztonságunk érdekében.

Hívjon minket Most!

 +36 30 3436136

 + 36 70 6007715

Zárcsere SzékesfehérváronZárnyitás Dunaújvárosbanzárszerviz Székesfehérváronzárjavítás VeszprémbenOkos zárak Balatonon!