+36 30 343 6136 info@doktorzar.hu

Mikor lehet Önnek szüksége a zár javítása szolgáltatásra?

A zár javítása vagy a zárcserére általában hajlamosak lehetünk úgy gondolni. Hogy az biztosan csak valami olyasmi, amire csak nagyon ritkán lehet szükség, és ami biztosan nem nekünk való.

Pedig, sokan nem is gondolnák, hogy milyen sűrűn kell mégis igénybe venni a zárszerviz szolgáltatásait. Például a zárjavítást, szakszerű zárnyitást vagy ajtónyitást. Esetleg zárcserét nemcsak Győrben, Székesfehérváron, Budapesten, Dunaújvárosban hanem más városokban is.

Számos olyan helyzetbe kerülhetünk ugyanis. Amikor a zárnyitás Dunaújváros: zárjavítás vagy zárcsere elengedhetetlen, vagy legalábbis kötelezően ajánlott.

Lássuk tehát, mikor lehet szükség zárszervizre, zárjavításra vagy zárcserére vagy akár ajtónyitásra ?

Amikor a zárak elromlanak.

Ami elromolhat, az el is romlik. Tudjuk a közismert Murphy-törvény nyomán. Márpedig a zárak bizonyosan olyan szerkezetek, amelyek sajnos elég gyakran elromolhatnak. Tekintve, hogy rendszeresen, mi több, rendkívüli gyakorisággal használjuk is őket.

Amikor nem lehet se ki-, se bemenni az ajtón.

Akadhat olyan helyzet a zárakkal kapcsolatosan is, amikor úgy érezzük, nincs tovább. Egyszerűen semerre sem vezet az út, hiszen az ajtó bezáródott, nem lehetséges átjutni rajta. Az is gondot okozhat, hogyha az ajtónyitás nem lehetséges és ezért nem tudunk bejutni a lakásba, házba, irodába vagy garázsba, de akár abból is adódhat olyan gond, amikor azonnal kell hívnunk egy zárszereléssel foglalkozó szakembert, amikor azt tapasztaljuk, hogy az ajtót sehogyan sem sikerül tökéletesen bezárnunk, ezáltal pedig jogosan kezdjük el félteni a lakásban hagyott vagyontárgyaink biztonságát.

Vagyonbiztonsági okokból: betörés után vagy fokozott betörésveszély esetén.

Természetesen, ha betörés történt, akkor egy pillanatig sem szabad tovább gondolkodnunk a zárcserén – bár általában a lakásba történő bejutás az ajtó feltörésén keresztül történik, így nincs is más választásunk akkor, ha még valaha magunkra szeretnénk zárni az ajtót. Ha veszélyesebb környéken élünk vagy betörés-sorozatról szerzünk tudomást a közvetlen közelünkben, szintén nem szabad tovább halogatnunk a zár felülvizsgálatát, korszerűsítését vagy a zárcserét.

Tulajdonosváltás után.

Bármilyen típusú költözés esetén – azaz nemcsak új ház vagy lakás vásárlásánál, hanem akár új bérleménybe, albérletbe vagy bérelt lakásba költözés esetén is javasolni szokták a biztosítók a zárcserét, hiszen sohasem tudhatjuk, hogy nem-e jutottak-e illetéktelenek is hozzá a kulcsokhoz például a kulcsmásolás segítségével. Nyilvánvalóan a tulajdonossal is szükséges erről egyeztetni akkor, ha bérleményről van szó.

Láthatjuk tehát, hogy számos olyan esetben lehet szükség a zárszerviz szolgáltatásaira, amelyek bármikor bárkivel előfordulhatnak, nem kell semmit elrontanunk hozzá. Nem csak az elromlott zár esetén fontos tehát a zárszerviz Székesfehérvár vagy zárcsere, hanem akár a vagyonunk biztonsága érdekében is rászorulhatunk a szakszerű ajtónyitásra, zárnyitásra, zárjavításra vagy zárcserére, esetleg a zárszerviz más szolgáltatásaira akár Győrben, akár más településen.

Keressen bennünket bizalommal, hiszen kollégáink nagy tapasztalattal és szakértelemmel rendelkeznek a zárak, zárszerviz Székesfehérvár!

Nálunk nem állhat elő olyan vészhelyzet a zárjavítással, zárcserével, zárnyitással vagy ajtónyitással kapcsolatosan Győrben, Siófokon, Sopronban vagy akár Tatabányán amelynek megoldásához ne tudnánk a lehetőségekhez képest legjobb, leggyorsabb és legprecízebb szolgáltatást nyújtani a lakosság számára!

Ingyenes biztonsági felméréshevederzárbiztonsági rácstörzsvédő pajzs mind elérhető!

Zárcsere Székesfehérváron, Zárnyitás Dunaújvárosban, zárszerviz Székesfehérváron, zárjavítás Veszprémben! Okos zárak Balatonon!