Blog

Olvassa el cikkeinket!

Zárszerelés házilag, és amikor szakember kell

Zárszerelés házilag, és amikor szakember kell

A zárszerelésre, zárnyitásra sokan gondolnak úgy, mint egy egyszerű háztartási rutinfeladatra. Ennek azonban sokszor az az eredménye, hogy az eredeti problémánál sokkal nagyobb bajt okoznak. A zárszerelő szakember kihívását tehát nem tudják elkerülni, viszont a munka-, illetve az anyagköltség sokkal magasabb lehet.

Tovább
Amit a zárakról tudni érdemes

Amit a zárakról tudni érdemes

A zárszerkezetek a múltban csak egy ponton záródtak, így csekély védelmet biztosítottak a házban lévő értékek számára. Napjainkban már több fajta zár közül válogathat, aki jól záródó ajtót szeretne. Természetesen a különböző zárak ismeretére akkor is szüksége lesz, ha elromlik az ajtaja és zárjavításhoz keres szakembert, akár Veszprémben, akár Dunaújvárosban, vagy pedig Győrben lakik.

Tovább
4+2 eset, amikor jobb zárat cserélni

4+2 eset, amikor jobb zárat cserélni

A zárcsere egy olyan procedúra, melyet Veszprémben, Dunaújvárosban és Győrben is szinte mindenki túl ritkán végeztet el. Valamiért nagyon kevesen gondolunk a zárcserére, pedig ez az egyszerű, praktikus, gyors és nem is annyira költséges folyamat számtalan további kellemetlenségtől kímélheti meg az idegeinket és a pénztárcánkat.

Tovább
Zárcsere esetén hevederzár!

Zárcsere esetén hevederzár!

Zárcsere esetén figyeljünk oda, hogy milyen típust választunk. Ha egyszárnyú vagy régi két szárnyú polgári ajtóra szeretnénk hevederzárat, akkor a Biztibuk típus ajánlott. Nagy előnye a többi gyártóhoz képest az, hogy külső forgógyűrűvel el van látva, ami védi a zárbetétet a fúrástól, töréstől és csak hosszadalmas küszködéssel lehet feltörni.

Tovább