Blog

Zárcsere esetén hevederzár!

A hevederzárak plusz biztonságot adnak a lakásban élőkneka betörőknek viszont nagyobb fejtörést. Ahol ilyen zárszerkezettel találkoznaka betörők ott nem is próbálkoznak tovább a bejutással.

A hevederzárak azért biztonságosabbak a sima zárszerkezetekkel szemben, mert a hevederpánt a falba zárva tartja az ajtót, hogy az ellenálljon a feszítésnek. A legolcsóbb alternatívájaa biztonsági ajtónak.

A hevederzárak esetében nem igaz az az állítás, ami minden más termékeknél, hogy "minél drágább, annál jobb",hiszen ami reális áron vásárolható, ugyanakkora biztonságot nyújt, mint bármelyik drágább versenytársa. 

Zárcsere esetén figyeljünk oda, hogy milyen típustválasztunk.

Ha egyszárnyú vagy régi két szárnyú polgári ajtóra szeretnénk hevederzárat, akkor a Biztibuk típus ajánlott.  Nagy előnye a többi gyártóhoz képest az, hogy külső forgógyűrűvel el van látva, ami védi a zárbetétet a fúrástól, töréstől és csak hosszadalmas küszködéssel lehetfeltörni.

Felszerelhetjük, belő törésvédővel is, ami a kitekintő ablakkal ellátott ajtók esetében nélkülözhetetlen, hiszen fontos, hogy kitörik az ablakot akkor a szerkezetet ne lehessen belülről hatástalanítani.

Ez nem alegdrágább zárfajta, de a legtöbb védelmet ez nyújtja a hagyományos zárakkal szemben.

Nagyon masszív, és ami nem elhanyagolható szempont: Nagyon tartós,hosszú távra a legjobb megoldás

 

 

Zárcsere Győr

 

 

 

 

 

Zárcsere esetén hevederzár!