Blog

Zárcsere esetén hevederzár!

A hevederzárak plusz biztonságot adnak a lakásban élőkneka betörőknek viszont nagyobb fejtörést. Ahol ilyen zárszerkezettel találkoznaka betörők ott nem is próbálkoznak tovább a bejutással.

A hevederzárak azért biztonságosabbak a simaszárkezetekkel szemben, a hevederpánt a falba zárva tartja azajtót, hogy az ellenálljon a feszítésnek. A legolcsóbb alternatívájaa biztonsági ajtónak.

A hevederzárak esetében nem igaz az az állítás, amiminden más termékeknél, hogy "minél drágább, annál jobb",hiszen ami reális áron vásárolható, ugyanakkora biztonságot nyújt, mintbármelyik drágább versenytársa. 

Zárcsere esetén figyeljünk oda, hogy milyen típustválasztunk. Ha egyszárnyú vagy régi két szárnyú polgári ajtóra szeretnénkhevederzárat, akkor a Biztibuk típus ajánlott.  Nagy előnye a többigyártóhoz képest az, hogy külső forgógyűrűvel el van látva, ami védi azárbetétet a fúrástól, töréstől és csak hosszadalmas küszködéssel lehetfeltörni. Felszerelhetjük, belő törésvédővel is, ami a kitekintő ablakkalellátott ajtók esetében nélkülözhetetlen, hiszen fontos, hogy kitörik azablakot akkor a szerkezetet ne lehessen belülről hatástalanítani.

Ez nem alegdrágább zárfajta, de a legtöbb védelmet ez nyújtja a hagyományos zárakkalszemben. Nagyon masszív, és ami nem elhanyagolható szempont: Nagyon tartós,hosszú távra a legjobb megoldás

 

 

Zárcsere Győr

 

 

 

 

 

Zárcsere esetén hevederzár!