Szolgáltatásaink


Biztonsági Rács

Kérdés esetén keressen minket elérhetőségeink egyikén!

Tudni valók

Biztonsági rács Budapest, biztonsági rács árak kedvezően.

Tökéletes védelem ajtó és zárcsere nélkül? Lehetséges ez?

 

Igen, biztonsági rácsok felszerelésével. Nem szükséges sem ajtót, sem pedig zárat cserélni, hiszen rácsaink tökéletes védelmet biztosítanak otthonának. Legyen szó akár egy társasházi lakásról vagy egy családi házról.
Rácsaink erős fémszelvény tokozattal rendelkeznek, melyeket a falba ültetett acél tüskékhez, hegesztve rögzítünk. A rácsajtóban két, egymástól független, erősített reteszzár működik, így stabilan tartva a biztonsági ajtót, ami ellenáll a feszítésnek. Biztonsági rács árak felöl érdeklődjön bátran.

Biztonsági rács Budapest

 

Biztonsági rácsok kialakítása:

 

Betörésvédelmi szempontok szerint  A rácsajtóknál a tok és az ajtólap is a legtöbb esetben 40×40-es zártszelvényből készül a rács 12-es köracélból, vagy négyszögből készül, de lehetnek egyedi elképzelések, megoldások is. A rácsnyílás 100×300 mm-es osztásnál nem lehet nagyobb (MABISZ előírás). Fix és hasas rácsoknál a keret lehet 12×12, 20×20 vagy 40×40-es zártszelvény. Nyitható kivitelnél saját gyártású, hegesztett zsanérokat (min. 3 db) és hegesztett törésvédőket alkalmazunk minden esetben elektrosztatikus porfestés, szinterezés – RAL skála szerint. Biztonsági rács Budapest

 

Biztonsági rács Budapest és országosan, biztonsági rács árakról érdeklődjön kollégáinknál. Zárszerviz Budapest és országosan!

Hívjon minket most és kollégánk akár azonnal indul!

Figyelem: Szombaton és vasárnap is dolgozunk. Hívjon bátran!  Zárcsere Székesfehérvár csapatunk várja hívását országosan.