+36 30 343 6136 info@doktorzar.hu

ZÁRNYITÁS

Zárnyitás Veszprém, zárnyitás Dunaújváros, zárnyitás Székesfehérvár területén és más városokban is non-stop, 0-24!

Hívjon Minket most!

Milyen esetekben lehet szükség zárnyitás szolgáltatásra Dunaújváros, Veszprém és Székesfehérvár területein?

Nem nyílik a zár? Beletört a kulcs vagy esetleg elhagyta azt?

Ez szerencsére nem minden nap esik meg az emberrel, de ha megesik, érdemes egy tapasztalt szakembert kihívni a zárnyitás elvégzéséhez. Azért hogy elkerülje a következőket:

  • a szerelő nem jelenik meg időben (senki sem szeretne órákig a lakása előtt ülni)
  • nem a megbeszéltek szerint kerül sor a díjazásra (nálunk nem érik majd meglepetések)
  • a szerelő nagymértékben roncsolja az ajtót (mi a lehető legkevesebb roncsolással végezzük el a zár kinyitását)

Tisztában vagyunk vele, hogy Ön most valószínűleg nem tud bemenni a lakásába, vagy éppen kijönni nem tud onnan, ezért nem szeretnénk ezt a témát tovább ragozni.

 

Hétvégén és ünnepnapokon is zárnyitás Székesfehérvár, Dunaújváros, Veszprém területén azonnal kedvező árakon!

zárnyitás Dunaújváros, zárnyitás Székesfehérvár

Miért válasszon minket?

Zárnyitás Veszprém, zárnyitás Dunaújváros, zárnyitás Székesfehérvár területén azonnal.

 

Hívjon minket MOST a következő telefonszámon!

Figyelem: Szombaton és vasárnap is dolgozunk.

Hívjon bátran! Zárnyitás gyorsan és profin

Gyors és egyszerű zárnyitás Veszprém,  Dunaújváros,  Székesfehérvár területein és országosan is 0-24!

Abban a szituációban, amikor eltulajdonították a kulcsod vagy ha elveszett a zárhoz tartozó kulcsod, akkor minél előbb egy szakemberre lesz szükséged, ugyanis első lépésnek valószínűleg a zárnyitás folyamata lesz a legfontosabb a bezárult ajtó részére.

Ilyen helyzetek során a helyszínre érkezve azt kell először is kitalálnunk, hogy milyen módszerrel leszünk képesek a zár kinyitásra.

Ez a biztonsági zárak esetében különösen nehezebb feladatot nyújt, ugyanis ezeknek a típusoknak pontosan az a lényege, hogy csak nagyon nehézkesen legyen képes az ember hozzáférni, az illetéktelen kezek elkerülése végett.

Mi az összes előforduló helyzetben igyekszünk a kármentes és problémamentes zár kinyitás folyamatára, hiszen kifejezetten precíz és pontos mozdulatokat igényel meg ez a folyamat.

De természetesen ez nem jelenti azt, hogy ne lennénk képesek orvosolni a problémát, csak több időt vehet igénybe, mint egy hagyományos zár kinyitás folyamata.

Egy ilyen helyzet során pedig teljesen igaz az, hogy semmilyen esetben sem lehetséges egyedül megpróbálni bejutni. Hiszen ezzel véglegesen tönkre teheted a saját otthonod ajtaját, és az egész ajtónak a cseréje sokkal költségesebb lesz, mintha csak a zárunk cseréjének a folyamata lenne szükséges.

Fontos .. Mindig várjon egy szakember segítségére! Ha egy szakember nélkül, magadtól kezdenél neki a zár kinyitásának, nem csak a sérülés lehetősége áll fenn, de nagy eséllyel egy egész napos aktivitás elé tekinthetsz.

Valamint, ha menet közben a folyamat nem teljesen megy majd rendben, akkor egy nyitott ajtóval és szerelésre szoruló zárral állhatsz majd ott tehetetlenül.

Ebben a helyzetben viszont már nem úszod meg, hogy egy szakembertől kérj segítséget. Tanácsolt inkább ezzel nyitni és megspórolni magadnak az idegeskedéssel töltött időt, válasszon minket a sok feszültség helyett a költséghatékony árakkal!

zárnyitás Székesfehérváros, zárnyitás Veszprém
zárnyitás Dunaújváros, zárnyitás Székesfehérvár

Bátran hátradőlhet majd, míg a javítás folyik, de akár végig a szakemberünk mellett is állhat!

Tények betörőkről, betörésekről: Illegális Zárnyitás Székesfehérvár, Dunaújváros, Veszprém területein!

Az egyik legkedveltebb betörési módszer a hengerzártörés. Ezzel a módszerrel másodpercek(!) alatt képes egy betörő feltörni egy átlagos bejárati ajtót. Hengerzártörések megelőzésére a tökéletes megoldás a törésvédő pajzs.
Emellett előszeretettel alkalmazzák még a pajszerelést (befeszítés, kifeszítés)
Védekezni lehet többek között biztonsági ráccsal és/vagy hevederzárral. Zárnyitás Győr területén azonnal!

A betörők átlagosan 15 perc alatt végeznek a teljes betöréssel
Igen, sajnos mindössze ennyi idő kell ahhoz, hogy kiraboljanak egy otthont. A jó hír viszont, hogyha pár perc alatt nem sikerül bejutniuk, akkor továbbállnak.

Megoldások: biztonsági rács, hevederzár, törésvédő pajzs, vagy biztonsági ajtó. Ezek az eszközök mind hozzájárulnak ahhoz, hogy az otthonunkba ne tudjanak belátható időn (mivel a betörő nem tud pár perc alatt bejutni, tovább áll) belül betörni.

zárnyitás Győr, zárnyitás Veszprém, Székesfehérvár

Miért fontos hogy tapasztalt szakember végezze a zárnyitást  Veszprém, Székesfehérvár vagy Dunaújváros területén is?

 

A betörők átlagosan 15 perc alatt végeznek a teljes betöréssel. Igen, sajnos mindössze ennyi idő kell ahhoz, hogy kiraboljanak egy otthont.

A jó hír viszont, hogyha pár perc alatt nem sikerül bejutniuk, akkor továbbállnak.

Megoldások: biztonsági rács, hevederzár, törésvédő pajzs, vagy biztonsági ajtó. Ezek az eszközök mind hozzájárulnak ahhoz, hogy az otthonunkba ne tudjanak belátható időn (mivel a betörő nem tud pár perc alatt bejutni, tovább áll) belül betörni.

Szolgáltatásainkat a következő területeken tudják igénybe venni:

Milyen helyzetekben nyújt a Doktorzár azonnali megoldást?

Problémába ütközött ajtaja kinyitása során? Akadozik, megrongálódott, betömődött, beragadt, beszorult a zár? Esetleg egy hosszú nap után bejárati ajtajához érkezett és a zár végett újra kellett terveznie a napját? Ne álldogáljon ott tehetetlenül!

Idegeskedés helyett, és ahelyett, hogy dühből betörne saját lakásába, hívjon minket bizalommal! Mi kívülről ismerjük már az összes létező zár nyitját!

A gördülékeny, gyors és kár nélküli zárnyitásért keresse csapatunkat bátran!

Gyors, hatékony és azonnali megoldásokat biztosítunk Székesfehérvár és 30 km-es körzetében is.

Lehet szó akár zárak javításáról vagy nyitásáról, professzionális zárszervizünk a nap bármely szakaszában rendelkezésére áll! Kérje csapatunk segítségét, bízza a munkát hozzáértésünkre bizalommal! Ne késlekedjen, keresse cégünket bátran az év bármely napján és bármely szakában!

Ha esetleg dühében, elkeseredettségében saját kézbe akarná venni a megoldást a zárnyitás során.. Ne tegye. Hiszen az esetek döntő hányadában még nagyobb károkat fog okozni önmagának. Ugyanis a megfelelő eszközök, szaktudás nélkül nem csupán a zár megrongálása lehetséges. De még akár a nyílászáró is károkat fog elszenvedni. Ez pedig már többszörös kiadást fog okozni egy szakember által kivitelezett zárnyitáshoz viszonyítva.

A nyílászárók zárszerkezeteinek rendszeres technológiai fejlődése, összetettségük több éves tapasztalatot követel meg.

Továbbá a fejlesztések folyamatos követését, az új technológiák elsajátítását is. Ugyanis ez is egy különálló szakma, valamint a magabiztos elsajátítás érdekében a gyakorlat is roppant lényeges.

zárnyitás Székesfehérvár, zárnyitás Veszprém, zárnyitás Dunaújváros
zárnyitás Győr, zárnyitás Veszprém, Székesfehérvár

Miért forduljon profi szakemberhez Dunaújváros, Veszprém, Székesfehérvár területén is?

Makacs, nem nyíló zárak során sok esetben tapasztalunk olyan kétségbeesett embereket, akik először maguknak próbálják megoldani problémájukat. De az esetek nagy hányadában ezzel csak nagyobb károkat okoznak. Roppant kreatív lehetőségeket találnak az emberek a bejutásra ha a zár akadályt jelentene. Széles a lehetőségek előfordulása, amelyet a bajbajutottakból kiválthat otthonuk zárt ajtaja.

A legtöbben fúrógéppel kezdenek neki a zárnyitási műveletnek. Ez azonban az egyik legrosszabb eszköz, amelyet csak használhatnának. Hiszen a minőségi zárbetétek már fúrásvédelemmel is el vannak látva. Ezáltal mire a kísérletező kedvűek észbe kapnának, sok esetben már kárt eredményeztek az ajtóban és akár az ajtótokban is. Olyat is tapasztaltunk már, hogy zár olaj hiányában nagyobb mennyiségű dezodorral próbálták megoldani a zárnyitás folyamatát. De találkoztunk már olyan személyekkel is akik a kulcs nélküli bejutással próbálkoztak betöréssel.

Szedtünk már ki kulcslyukba beletört csatot is és bicskát is. Nem ritka eset a zárba kötött gyurma sem, amelyet játékos gyerekek észrevétlenül csempésznek a kulcslyukba, hogy ne tudjon átlátni rajta senki. Persze az is megeshet, hogy valaki a nem megfelelő javítási műveletet követően nem tudja kordában tartani dühét, és ajtóstul ront a háznak. Ilyen esetben aztán a zárnyitás szakszerű elvégzésének díja helyett, egy teljes ajtócserével számolhat az illető.

Idős emberek esetében pedig sajnos megeshet az is, hogy kevésbé látják már, melyik kulcs való az adott zárba. Ezért hosszas próbálkozást és erőltetést követően rongálják meg a zárat. A legtöbb esetben viszont a kudarcba fulladt terv maradványain, a romhalmokon, az ajtó előtt várakozó csalódott emberekkel találkozunk. Akiknek már minden vágya, hogy végre betudjanak újra lépni otthonukba.

zárnyitás Dunaújváros, zárnyitás Székesfehérvár
zárnyitás Győr, zárnyitás Veszprém, Székesfehérvár

HÍVJON MINKET MOST!