Zárszerviz

Zárszerviz Győr, Zárszerviz Dunaújváros, Zárszerviz Veszprém területén

Milyen esetekben lehet szükség zárszerviz szolgáltatásra Győrben?Nehezen lehet nyitni, zárni az ajtót


Kotyog a zár


Szorul a zár


Továbbá bármilyen olyan esetben, ha a zár nem megfelelően működik

Miért válasszon minket?Mi nem csak letudni kívánjuk a munkát, mint sok más szerelő. Nekünk fontos az Ön biztonsága, ezért a helyszínen szakszerű felvilágosítást adunk és javaslatokat teszünk arra vonatkozóan, hogyan teheti biztonságosabbá otthonát.


Hívjon minket MOST és kollégánk akár azonnal indul!
Figyelem: Szombaton és vasárnap is dolgozunk. Hívjon bátran! Zárszervíz csapatunk várja hívását.

Zárszerviz Dunaújváros területén is

Bátran hátradőlhet majd, míg a javítás folyik, de akár végig szakemberünk mellett is állhat


Mi valóban értünk ahhoz, amit csinálunk nincs mit takargatnunk a munkamódszereinkben, lelkiismeretes szakemberek vagyunk, akik igényesek a munkájukra 2002 óta több év tapasztalattal rendelkezünk Zárszerviz Veszprém területén is

Figyelem! Ne hívjon minket, ha

Önt nem érdekli a munka minősége, csak túl akar esni rajta Önnek nem fontos, hogy otthona biztonságos legyen (Mi minden esetben magas minőségű munkát végzünk, és törekszünk arra, hogy az ajtó és a zár a lehető legjobban ellenálljon egy esetleges illetéktelen behatolónak.) Viszont, ha a fenti két pont NEM igaz Önre, akkor Önnek mi vagyunk a legjobb választás.

Zárszerviz Hívjon minket MOST a következő telefonszámon: +36 30 34 36 136,és Győr területén is.

Vigyázzon!

Sajnos mi is észrevettük, hogy az utóbbi időben rendkívül felhígult a zárszerelői szakmai, rengetek kókler jelent meg a piacon, akik a kellő szakmai tapasztalat és szakképzettség nélkül dolgoznak, szerte az országban.
Ezért szeretnénk Önt biztosítani arról, hogyha minket hív ki a javításhoz, biztosan elkerülheti ezeket a kóklereket, hiszen már több mint 14 év tapasztalat és megszámlálhatatlan zárcsere van mögöttünk.
Kiszállás és munkadíj együttesen 6.500-Ft

 

Tények betörőkről, betörésekről!

Az egyik legkedveltebb betörési módszer a hengerzártörés. Ezzel a módszerrel másodpercek(!) alatt képes egy betörő feltörni egy átlagos bejárati ajtót. Hengerzártörések megelőzésére a tökéletes megoldás a törésvédő pajzs.
Emellett előszeretettel alkalmazzák még a pajszerelést (befeszítés, kifeszítés)
Védekezni lehet többek között biztonsági ráccsal és/vagy hevederzárral.

Zárszerviz Győr

A betörők átlagosan 15 perc alatt végeznek a teljes betöréssel
Igen, sajnos mindössze ennyi idő kell ahhoz, hogy kiraboljanak egy otthont. A jó hír viszont, hogyha pár perc alatt nem sikerül bejutniuk, akkor továbbállnak. Megoldások: biztonsági rács, hevederzár, törésvédő pajzs, vagy biztonsági ajtó.
Ezek az eszközök mind hozzájárulnak ahhoz, hogy az otthonunkba ne tudjanak belátható időn (mivel a betörő nem tud pár perc alatt bejutni, tovább áll) belül betörni.


Szolgáltatásainkat a következő területeken tudják igénybe venni:
( zárszervíz Győrzárszerviz Veszprém, Balatonfüred, Siófok, Zárszerviz Dunaújváros, Székesfehérvár, Tata, Tatabánya, 15km-es körzetük és Budapest.)

Hívjon minket MOST a következő telefonszámon:   +36 30 34 36 136

 

 

Zárszerviz Győrzárszerviz Dunaújváros, zárszerviz Veszprém területén!