Zárszerviz

Zárszerviz Győr, Zárszerviz Dunaújváros, Zárszerviz Veszprém, zárszerviz Székesfehérvár területén

Kérdés esetén keressen minket elérhetőségeink egyikén!

Milyen esetekben lehet szükség zárszerviz szolgáltatásra Győr, Dunaújváros, Veszprém és Székesfehérvár területein?Zárszerviz Győr, Zárszerviz Dunaújváros, Zárszerviz Veszprém, zárszerviz Székesfehérvár területén. Nehezen lehet nyitni, zárni az ajtót


Kotyog a zár


Szorul a zár


Továbbá bármilyen olyan esetben, ha a zár nem megfelelően működik. Zárszerviz Győr, Zárszerviz Dunaújváros, Zárszerviz Veszprém, zárszerviz Székesfehérvár területén

Miért válasszon minket?Mi nem csak letudni kívánjuk a munkát, mint sok más szerelő. Nekünk fontos az Ön biztonsága, ezért a helyszínen szakszerű felvilágosítást adunk és javaslatokat teszünk arra vonatkozóan, hogyan teheti biztonságosabbá otthonát.


Hívjon minket MOST és kollégánk akár azonnal indul!

Zárszerviz Győr, Zárszerviz Dunaújváros, Zárszerviz Veszprém, zárszerviz Székesfehérvár
Figyelem: Szombaton és vasárnap is dolgozunk. Hívjon bátran! Zárszervíz csapatunk várja hívását.

Zárszerviz Székesfehérvár, zárszerviz Veszprém, zárszerviz Győr és zárszerviz Dunaújváros területén is

Bátran hátradőlhet majd, míg a javítás folyik, de akár végig szakemberünk mellett is állhat


Mi valóban értünk ahhoz, amit csinálunk nincs mit takargatnunk a munka módszereinkben, lelkiismeretes szakemberek vagyunk, akik igényesek a munkájukra 2002 óta több évtized tapasztalattal rendelkezünk.

Zárszerviz Veszprém, zárszerviz Dunaújváros, zárszerviz Székesfehérvár, zárszerviz Győr területén is

Figyelem! Ne hívjon minket, ha

Önt nem érdekli a munka minősége, csak túl akar esni rajta Önnek nem fontos, hogy otthona biztonságos legyen (Mi minden esetben magas minőségű munkát végzünk, és törekszünk arra, hogy az ajtó és a zár a lehető legjobban ellenálljon egy esetleges illetéktelen behatolónak.) Viszont, ha a fenti két pont NEM igaz Önre, akkor Önnek mi vagyunk a legjobb választás.

Zárszerviz: Hívjon minket MOST a következő telefonszámon:

 +36 30 34 36 136

Vigyázzon!

Sajnos mi is észrevettük, hogy az utóbbi időben rendkívül felhígult a zárszerelői szakmai, rengetek kókler jelent meg a piacon, akik a kellő szakmai tapasztalat és szakképzettség nélkül dolgoznak, szerte az országban.
Ezért szeretnénk Önt biztosítani arról, hogyha minket hív ki a javításhoz, biztosan elkerülheti ezeket a kóklereket, hiszen már több mint 14 év tapasztalat és megszámlálhatatlan zárcsere van mögöttünk.
Kiszállás és munkadíj együttesen 6.500-Ft

 

Tények betörőkről, betörésekről!

Az egyik legkedveltebb betörési módszer a hengerzár törés. Ezzel a módszerrel másodpercek(!) alatt képes egy betörő feltörni egy átlagos bejárati ajtót. Hengerzár törések megelőzésére a tökéletes megoldás a törésvédő pajzs.
Emellett előszeretettel alkalmazzák még a pajszerelést (befeszítés, kifeszítés)
Védekezni lehet többek között biztonsági ráccsal és/vagy hevederzárral.

Zárszerviz Győr, zárszerviz Dunaújváros, zárszerviz Székesfehérvár, zárszerviz Veszprém

A betörők átlagosan 15 perc alatt végeznek a teljes betöréssel.
Igen, sajnos mindössze ennyi idő kell ahhoz, hogy kiraboljanak egy otthont. A jó hír viszont, hogyha pár perc alatt nem sikerül bejutniuk, akkor továbbállnak. Megoldások: biztonsági rács, hevederzár, törésvédő pajzs, vagy biztonsági ajtó.
Ezek az eszközök mind hozzájárulnak ahhoz, hogy az otthonunkba ne tudjanak belátható időn (mivel a betörő nem tud pár perc alatt bejutni, tovább áll) belül betörni.


Szolgáltatásainkat a következő területeken tudják igénybe venni:

 zárszervíz Győrzárszerviz Veszprém, Balatonfüred, Siófok, Zárszerviz Dunaújváros, Székesfehérvár, Tata, Tatabánya, 15km-es körzetük és Budapest.)

 

Zárszerviz Győr, zárszerviz Dunaújváros, zárszerviz Veszprém, zárszerviz Székesfehérvár területén és országosan is!