Okos Zárak, elektronikus ajtózárak


Hívjon Minket most!


Kezünkben a kulcs a jövő okos zárjaihoz, elektronikus zárjaihoz!


 

Megszámolták már, hogy hány kulcsot tartanak egyszerre maguknál? Mi lenne, ha mondanánk egy megoldást, ami kiváltja mindezeket? 

 

A technológiai innováció a lakásbiztonságot is elérte és egyre inkább kezdenek teret nyerni olyan megoldások, amelyek már nélkülözik a kulccsal való babrálást  Létezik már kódszám alapú elektronikus zár, ahol csupán egy hatjegyű számsort kell megjegyezni, hogy kinyissuk a többszörösen bebiztosított ajtózárat, de a leginnovatívabb megoldás a piacon az ujjlenyomat alapú okos zárszerkezet.

 

Amíg a kulcsot elveszíthetjük, a kódot megszerezhetik a betörők, addig az ujjlenyomatunk csak a sajátunk, a legbiztosabb zároldó. ráadásul meglévő ajtókba is könnyedén beépíthetők, tehát ha fejlesztenénk lakásunk biztonságát, nem kell komplett nyílászárócserében gondolkodni. A biztonság mellett legalább ugyanennyire fontos tényező a kényelem is


BURG WÄCHTER elektronikus ajtózárak, okos zárak termékeit a biztonság, minőség és megbízhatóság jellemzi.


Az elektronikusan vezérelt, hagyományosnak tűnő hengerzárbetét családdal a mindennapi kényelmet is megvalósította a gyártó.


Hívjon minket és szereltesse fel otthonát vagy Balatoni nyaralóját a jövő prémium zár megoldásaival!

OKOS ZÁRAK, ELEKTRONIKUS AJTÓZÁRAK, OKOS ZÁR MESTERFOKON


OKOS ZÁR, ELEKTRONIKUS AJTÓZÁR, OKOS ZÁRAK, ELEKTRONIKUS ZÁRAK MESTERFOKON


A TSE elektronikus zárbetéttel kiváltható, a mindenkinek sok bosszúságot okozó súlyos és nehezen kezelhető kulcscsomó. További előnyei közé tartozik, hogy beszereléséhez illetve programozásához nem kell szakembert hívnia.

Természetesen vásárolhatunk biztonsági vagy akár drága bejárati ajtókat, hisz az Okos ajtózárak felszerelésével nem jár együtt az ajtó átalakítása, fúrása és más egyéb roncsolása. TSE elektronikus hengerzárbetét mérete 30/30 méretű és 60/60 - ra lehet állítani.

Az elektromos zárbetét állíthatósága végett védelmet nyújthat lakása, cége, irodája vagy akár Balatoni nyaralója ajtajára is. Az okos zárbetét széles felhasználhatósága mellett, a könnyű kezelhetőség, időjárás állóság (IP 65) és modern esztétikus kinézetével, kényelmes és kulcsnélküli biztonságot tud egyszerűen létrehozni a TSE elektronikus zárakkal.

Nem kell többé aggódnia ha elveszíti kulcsait és megszabadul a zárcserével járó költségektől is. 

Az ujjlenyomatos leolvasóval ellátott típusú okos zárak az idősek illetve gyerekek számára is könnyen kezelhetőek. Összefoglalva a TSE elektronikus zár komplett megoldást nyújt a mindennapos felmerülő igényekre!

 

Balatoni nyaralók esetében – ha családunkkal egy kellemes csobbanásra vágyunk, elfelejthetjük azt a stresszt, ami a strandon az őrizetlenül hagyott táskánk miatt tör fel bennünk. Hiszen a törölközővel letakart táska legfeljebb lélektani széfként funkcionál, addig otthonunkat a legmodernebb zárszerkezetek védik, amelyek kinyitása nélkülünk esélytelen. ZÁRSZERVIZ 0-24!

OKOS ZÁR, ELEKTRONIKUS AJTÓZÁR, ELEKTRONIKUS ZÁRAK, OKOS ZÁRAK KEDVEZŐ ÁRAK!

Okos zárak a Balatonnál. Német elektronikus ajtózár család, billentyűzet + ujjlenyomat olvasó. Szereléssel Veszprém, Siófok, Balatonfüred területén is!

Hívjon minket és szereltesse fel otthonát vagy Balatoni nyaralóját a jövő prémium zár megoldásaival!

OKOS ZÁR, OKOS ZÁRAK, ELEKTRONIKUS AJTÓZÁRAK MESTERFOKON