+36 30 343 6136 info@doktorzar.hu

OKOS ZÁR, ELEKTRONIKUS AJTÓZÁR

Okos zár, elektronikus ajtózár szereléssel országosan és a Balatonnál is!

Hívjon Minket most!

Kezünkben a kulcs a jövő zárjaihoz!

Megszámolták már, hogy hány kulcsot tartanak egyszerre maguknál? Mi lenne, ha mondanánk egy megoldást, ami kiváltja mindezeket?

A technológiai innováció a lakásbiztonságot is elérte és egyre inkább kezdenek teret nyerni olyan megoldások, amelyek már nélkülözik a kulccsal való babrálást.

Létezik már kódszám alapú elektronikus zár, ahol csupán egy hatjegyű számsort kell megjegyezni, hogy kinyissuk a többszörösen bebiztosított ajtózárat. De a leginnovatívabb megoldás a piacon az ujjlenyomat alapú okos zárszerkezet.

Amíg a kulcsot elveszíthetjük, a kódot megszerezhetik a betörők, addig az ujjlenyomatunk csak a sajátunk, a legbiztosabb zároldó.

Ráadásul meglévő ajtókba is könnyedén beépíthetők, tehát ha fejlesztenénk lakásunk biztonságát, nem kell komplett nyílászárócserében gondolkodni.

A biztonság mellett legalább ugyanennyire fontos tényező a kényelem is!

okos zár, okos zárak
okos zárak, okos zár Balaton, Siófok

BURG WACHTER OKOS ZÁRAK, ELEKTRONIKUS AJTÓZÁRAK, OKOS ZÁR ÉRTÉKESÍTÉS SZERELÉSSEL!

BURG WÄCHTER elektronikus ajtózárak, okos zárak termékeit a biztonság, minőség és megbízhatóság jellemzi.

Az elektronikusan vezérelt, hagyományosnak tűnő hengerzárbetét családdal a mindennapi kényelmet is megvalósította a gyártó.

Hívjon minket és szereltesse fel otthonát vagy Balatoni nyaralóját a jövő prémium zár megoldásaival!

OKOS ZÁRAK, ELEKTRONIKUS AJTÓZÁRAK, OKOS ZÁR MESTERFOKON

TSE OKOS ZÁR, ELEKTRONIKUS AJTÓZÁR, OKOS ZÁRAK, ELEKTRONIKUS ZÁRAK SZERELÉSSEL!

A TSE elektronikus zárbetéttel kiváltható, a mindenkinek sok bosszúságot okozó súlyos és nehezen kezelhető kulcscsomó. További előnyei közé tartozik, hogy beszereléséhez illetve programozásához nem kell szakembert hívnia.

Természetesen vásárolhatunk biztonsági vagy akár drága bejárati ajtókat, hisz az Okos ajtózárak felszerelésével nem jár együtt az ajtó átalakítása, fúrása és más egyéb roncsolása. TSE elektronikus hengerzárbetét mérete 30/30 méretű és 60/60 – ra lehet állítani.

Az elektromos zárbetét állíthatósága végett védelmet nyújthat lakása, cége, irodája vagy akár Balatoni nyaralója ajtajára is. Az okos zárbetét széles felhasználhatósága mellett, a könnyű kezelhetőség, időjárás állóság (IP 65) és modern esztétikus kinézetével, kényelmes és kulcsnélküli biztonságot tud egyszerűen létrehozni a TSE elektronikus zárakkal.

elektronikus ajtózárak, okos zárak Balaton

KÍVÁLÓ MINŐSÉGŰ OKOS ZÁRAK VESZPRÉM, SIÓFOK, BALATONFÜRED A BALATONNÁL KEDVEZŐ ÁRAKON!

Nem kell többé aggódnia ha elveszíti kulcsait és megszabadul a zárcserével járó költségektől is.

Az ujjlenyomatos leolvasóval ellátott típusú okos zárak az idősek illetve gyerekek számára is könnyen kezelhetőek. Összefoglalva a TSE elektronikus zár komplett megoldást nyújt a mindennapos felmerülő igényekre!

Balatoni nyaralók esetében – ha családunkkal egy kellemes csobbanásra vágyunk, elfelejthetjük azt a stresszt, ami a strandon az őrizetlenül hagyott táskánk miatt tör fel bennünk. Hiszen a törölközővel letakart táska legfeljebb lélektani széfként funkcionál, addig otthonunkat a legmodernebb zárszerkezetek védik, amelyek kinyitása nélkülünk esélytelen. ZÁRSZERVIZ 0-24!

okos zára, okos zárak Balaton

HÍVJON MINKET MOST!

Elektronikus ajtózár, Okos zár szereléssel a Balatonnál, Siófok, Balatonfüred, Veszprém.

Német elektronikus ajtózár család, billentyűzet + ujjlenyomat olvasó. Szereléssel Veszprém, Siófok, Balatonfüred területén is!

Hívjon minket és szereltesse fel otthonát vagy Balatoni nyaralóját a jövő prémium zár megoldásaival!

 

SZERELÉSSEL: OKOS ZÁR, OKOS ZÁRAK, ELEKTRONIKUS AJTÓZÁRAK MESTERFOKON

Előzze meg a betörést elektronikus ajtózárak segítségével!

Természetes mindenki vágyik arra, hogy biztonságban tudhassa magát, szeretteit, családját. Ez mindig is így volt és így is lesz. Viszont a világban az óriási technikai fejlődéssel sajnos a betörők lehetőségei is fejlődnek. Muszáj ezzel lépést tartanunk. Ugyanis ha a szomszédjaink fejlesztenek, akkor mi viszont visszafelé fejlődünk majd egy idő után. Ebből adódóan a piacon manapság már fellelhető számkódos zár, számkódos ajtózár, számzáras kilincs, intelligens elektromos zár.

Továbbá emellett beszélhetünk okos kilincsről, valamint ajtózárról is. Megeshet az is, hogy valaki okosítani akarja az ingatlanját és ebből adódóan dönt az intelligens elektromos zár beszerelése mellett. Bárhogyan is nevezzük ezeket a megoldásokat a lényeg, hogy minél hamarabb döntsünk a lépés mellett. Hiszen nincs is annál rosszabb, mint mikor utólag elszenvedve a betörés borzalmait, szükséges a biztonságban gondolkodnunk. Előzzük meg ezt a bajt, a stresszt és a felesleges anyagi károkat is egyaránt.

Hiszen nagyon bosszantó tud lenni, ha idegenek turkálnak az értékeink, tárgyaink között. És még esetleg olyan dolgokat is eltulajdonítanak, amelyeknek eszmei értéke van és ezáltal pótolhatatlanok. Elég hatalmas traumát eredményezhet, ha ilyet kell átélnünk. Továbbá az is előfordulhat, hogy mi vagy egyik családtagunk éppen otthon tartózkodik a betörés során. Okosabb ezeket a helyzeteket messziről elkerülni! Még abban az esetben is, ha soha nem tudjuk meg, hogy hány betörési kísérletet akadályozott meg az elektronikus okos zárunk.

Elektronikus zár, avagy elektronikus ellenoldal, ezáltal nem az ajtóban helyezkedik el, hanem az ajtózárnak a fogadójában. Olyan helyekről lehet ismerős ez a szerkezet, ahol kaputelefonnal, vagy távirányítóval nyitják az ajtót. A legtöbben a lépcsőházi bejárati ajtókból ismerhetik. Ez lenne az, ami berreg amikor az ajtó nyitható. A legtöbb esetben  12V-os rendszer működteti.

okos zárak, elektronikus ajtózár Balaton
okos zárak, elektronikus ajtózár Balaton

Milyen esetekben indokolt egy elektronikus ajtózár beszerelése?

Haladjon Ön is a korral és válassza a legmodernebb és legbiztonságosabb ajtózárat! Amely megfelelő módon fogja Önt kiszolgálja, még akár távolabbról is. A mai rohanó világban egyre jelentősebb elvárás, hogy egyre kényelmesebben kiszolgáljanak minket a különféle elektronikai eszközeink. Nincs ez máshogyan az elektronikus zárak esetében sem.

A cél az, hogy akkor is tudjuk működtetni a zárat, ha éppen távolabb vagyunk. Ezáltal ugyanis bárkit beengedhetünk a távollétünkben is. Szükség lehet ugyanis egy szakemberre, de az is megeshet, hogy vendégeink előbb érkeznek meg és még sorolhatnánk. Ha okos ajtózárat használ, akkor ezzel a lehető legkényelmesebben fogja majd használni az ajtózárat.

Felszerelhet akár egy kamerát is a biztonsági ajtajára. És ezáltal már okos ajtóról beszélhetünk. Viszont lényeges kihangsúlyozni, hogy szükség van wifi-hídra és internet kapcsolatra.

Annak érdekében, hogy az okos zár kommunikálni tudjon velünk. Ha ugyanis van okostelefonunk, akkor letölthetünk hozzá egy ingyenes applikációt. Ez pedig kommunikál az elektronikus zárral és az internet segítségével bárhonnan elérhetjük.

Megadhatjuk azt az intervallumot, amikor valaki jogosultságot kaphat. Mondjuk a bébiszitter csupán hétfőn, néhány óra között lesz képes kinyitni az ajtót. De esetleg a takarító is kaphat ilyen intervallum mellett jogosultságot.

Természetesen ez éjjel-nappali belépési jogosultság is lehet. Amely persze bármikor vissza is vonható. Emellett azt is látni fogjuk, hogy éppen ki tartózkodik otthon. Ezáltal nem szükséges aggódnia, ha nem tudja, hogy gyermeke hazaért-e az iskolából.

okos zárak, elektronikus ajtózár Balaton
okos zárak, elektronikus ajtózár Balaton