+36 30 343 6136 info@doktorzar.hu

4+2 eset amikor ajánlott a zár cseréje!

zár cseréje egy olyan procedúra, melyet Veszprémben, Dunaújvárosban és Győrben is szinte mindenki túl ritkán végeztet el.

Valamiért nagyon kevesen gondolunk a zárcserére, pedig ez az egyszerű, praktikus, gyors és nem is annyira költséges folyamat számtalan további kellemetlenségtől kímélheti meg az idegeinket és a pénztárcánkat.

Számos olyan eset létezik, amikor a zárcsere több mint indokolt.

Lássunk erre néhány példát!

1., Elhagyott kulcs.

Ha elhagytuk a kulcsunkat, akár Veszprémben, Dunaújvárosban vagy Győrben, esedékes egy zárcsere Székesfehérvár. Sajnos, innentől kezdve a kulcscsomó önálló életet él, és bárki megtalálhatja, nem feltétlenül csak egy becsületes megtaláló. Szerencsésebbek vagyunk, ha nem az egész táskánkat hagytuk el, a lakcímünket is tartalmazó irattárcával együtt. Sajnos azonban ekkor is előfordulhat, hogy a megtaláló ismeri önt, így tudja, hogy hol lakik, esetleg kifigyeli a hazafelé vezetőúton. Elhagyott kulcs esetén nem szabad egy pillanatra sem késlekedni a zárcserével, hiszen sokkal nagyobb kiadásokat és kellemetlenségeket előzhetünk meg ezzel.

2., Újonnan vásárolt lakás vagy ház. 

Óvatosaknak akár új építésű ház vagy lakás esetén is érdemes lehet zárat cserélni, hiszen sohasem tudni, kinek van még belőle egy másolat.Ha azonban használt lakást vagy házat vásároltunk, mindenképpen ajánlott a zárnyitás Dunaújváros. Nem tudni ugyanis, hogy hány idegennek lehet még kulcsa a lakásunkhoz rajtunk kívül.

3., Új albérlet.

A bérelt lakásokra sokan nem szívesen költenek egy fillért sem. Pedig Veszprémben, Dunaújvárosban és Győrben is lehetnek olyan kiadó lakások, ahol a zárcsere bizony a mi jól felfogott érdekünk új bérlőként. Ahol évről-évre változnak a lakók, akár bulizós egyetemisták, akár nem túl tehetős rétegek, bizony nem árt az óvatosság.

Ezek a lakók még könnyen lehet, hogy a közelben laknak, és kívülről-belülről is jól ismerik a terepet. Ebben az esetben nemcsak a vagyontárgyak eltulajdonításától érdemes tartani, hanem akár a magánéletünk megzavarásának szándékától és esetleges csínyektől is. Mivel azonban ehhez a főbérlő hozzájárulása is szükséges, mindenképpen egyeztessen előtte a tulajdonossal.

4., Bérlőcsere.

Ha kiadásra szánt lakás van a tulajdonában, Veszprémben, Dunaújvárosban van Győrben, szintén indokolt a okos zárak minden egyes bérlő után. A fentebb felsorolt okokon túl arra is érdemes gondolnia, hogy az immár kaucióval nem felelő előző bérlők esetleg „átrendeznék” a lakást.

+1., Különköltözés.

 Ez egy szomorú helyzet, amikor mindenkinek „kisebb gondja is nagyobb annál”, minthogy olyan egyszerű, ám de praktikus dolgokkal foglalkozzon, mint a zárszerviz.Talán itt sem a vagyonelkobzás a legnagyobb veszély, sokkal inkább a lelkünket illetve a magánéletünket érheti sérelem.

+2., Nehezen, akadva működő zár.

 Bármikor, amikor úgy érzi, a zár nem megbízható, gondoljon a zárcserére. Ha nehezen nyílik az ajtó, kizárhatja magát. Ha akadozik a zár, feltörheti, megsértheti, nem csak az ajtót, de további értékes területeket is a házon. Ha pedig túl könnyen nyílik, illetéktelenek is bejuthatnak rajta.

Láthatjuk tehát, mennyi veszélyt és kellemetlenséget lehetséges elkerülni egy egyszerű zárcserével. Amennyiben gyors, gördülékeny ügyintézéssel szeretne zárat cseréltetni Veszprémben, Dunaújvárosban vagy Győrben, forduljon hozzánk bizalommal!

Profizmusunkkal és tapasztalatunkkal segítjük önt abban, hogy sokkal gyakrabban merjen zárat cseréltetni!

Ingyenes biztonsági felméréshevederzárbiztonsági rácstörzsvédő pajzs mind elérhető!