+36 30 343 6136 info@doktorzar.hu

Zár cserélése esetén hevederzár! Doktorzár

A zár cserélése során a hevederzár plusz biztonságot adnak a lakásban élőknek a betörőknek, viszont nagyobb fejtörést. Ahol ilyen zárszerkezettel találkoznak a betörők ott nem is próbálkoznak tovább a bejutással.

A hevederzárak azért biztonságosabbak a sima zárszerkezetekkel szemben, mert a hevederpánt a falba zárva tartja az ajtót, hogy az ellenálljon a feszítésnek. A legolcsóbb alternatívája a biztonsági ajtónak.

A hevederzárak esetében nem igaz az az állítás, ami minden más termékeknél, hogy “minél drágább, annál jobb”,hiszen ami reális áron vásárolható, ugyanakkora biztonságot nyújt, mint bármelyik drágább versenytársa.

Zár cserélése esetén figyeljünk oda, hogy milyen típust választunk.

Ha egyszárnyú vagy régi két szárnyú polgári ajtóra szeretnénk hevederzárat, akkor a Biztibuk típus ajánlott.  Nagy előnye a többi gyártóhoz képest az, hogy külső forgógyűrűvel el van látva, ami védi a zárbetétet a fúrástól, töréstől és csak hosszadalmas küszködéssel lehet feltörni.

Felszerelhetjük, belő törésvédővel is, ami a kitekintő ablakkal ellátott ajtók esetében nélkülözhetetlen, hiszen fontos, hogy kitörik az ablakot akkor a szerkezetet ne lehessen belülről hatástalanítani.

Ez nem a legdrágább zárfajta, de a legtöbb védelmet ez nyújtja a hagyományos zárakkal szemben.

Nagyon masszív, és ami nem elhanyagolható szempont: Nagyon tartós, hosszú távra a legjobb megoldás

Zárnyitás Dunaújváros

Ezzel ellentétben azonban külföldön az emberek azért veszik igénybe a zárszerviz cégek szolgáltatásait a legtöbb esetben, hogy már előzetesen megelőzzék a bajt. Ott nem szükséges reklámokat fizetni és a műsorokban a zárcsere fontosságáról beszélni. Néhány ország esetében kevesebb betörés is történik.

Itthon ezt a szintet, hogy az emberek felhívják az okos zárak cégeket megelőzés céljából, csak roppant hosszú idő múlva fogjuk elérni. Zárszerviz Székesfehérvár területén!

Éves szinten a duplájára növekszik meg azoknak az embereknek a száma, akik megelőzés céljából veszik igénybe a zárcsere Székesfehérvár szolgáltatást. Ilyen esetekben pontosan tájékoztatjuk őket a lehetőségekről. Egy újabb, modernebb zár esetében nem biztos, hogy az összes kedvező zárszerviz árak mellett. Ingyenes biztonsági felméréshevederzárbiztonsági rácstörzsvédő pajzs mind elérhető!